Ukesmeny for Juni og Storm

Mandag: Juni

Rett: Gratinert hummer med trøffelrisotto og dampede asparges.
Beskrivelse: Juni starter uken med et statement-måltid. Hun elsker å opprettholde imaget sitt som den sofistikerte forretningskvinnen. Måltidet er lekkert dandert, men Juni spiser kun halvparten fordi hun blir avbrutt av en dramatisk telefonsamtale fra Storm.

Mandag: Storm

Rett: Halvstekt Grandiosa rett fra ovnen.
Beskrivelse: Storm kommer hjem sent fra en dårlig gjennomtenkt dag med sine entreprenør-prosjekter. Grandiosa er det eneste han har tid til, og han spiser den stående ved kjøkkenbenken mens han scroller på telefonen.

Tirsdag: Juni

Rett: Caesarsalat med kylling (uten dressing, fordi «man må passe på»).
Beskrivelse: Juni later som hun liker å «holde det enkelt» på tirsdager, men salaten har selvsagt blitt levert av en eksklusiv cateringtjeneste og kostet like mye som en ukes matbudsjett for vanlige folk.

Tirsdag: Storm Rett: Rester fra mandagens Grandiosa med ketchup på.
Beskrivelse: Storm prøver å være økonomisk, men synes pizzaen er tørr og spiser den motvillig. Hunden hans får halve stykket.

Onsdag: Juni

Rett: Bouillabaisse (fransk fiskesuppe).
Beskrivelse: En av Juni sine «kultur-dager», der hun prøver å overbevise seg selv (og andre) om at hun fortsatt har en raff smak for europeisk gourmet. Hun snakker om måltidet som om det er en del av hennes «spirituelle reise».

Onsdag: Storm Rett: Taco på glass.
Beskrivelse: Storm glemmer å handle inn til taco, så han improviserer. Kjøttdeig, ost, og salsa legges lagvis i et syltetøyglass, og han kaller det «Taco 2.0». Han later som han er fornøyd, men ender opp med å bestille kebab senere på kvelden.

Torsdag: Juni

Rett: Sushi fra et luksussted (altså ikke fra butikken).
Beskrivelse: Juni får sushien levert til døren fordi hun ikke «kan lage rå fisk selv». Hun tar en fancy bilde til Instagram, men spiser aldri bitene med tempura fordi hun «holder seg unna fritert mat».

Torsdag: Storm Rett: Pasta med ketchup og Norvegia.
Beskrivelse: Storm prøver å lage noe «ordentlig», men ender opp med en tallerken som ser ut som en barnerett. Han later som om han liker det, men hater livet sitt et lite sekund.

Fredag: Juni

Rett: Ovnsbakt laks med quinoa og grønnkål.
Beskrivelse: Juni liker å gå inn i helgen med en «fresh start.» Hun spiser måltidet alene på balkongen og later som hun nyter livet sitt, men føler seg egentlig litt ensom.

Fredag: Storm Rett: Burger fra en food truck.
Beskrivelse: Storm finner en tilfeldig food truck mens han er ute og «fikser ting». Han kjøper en dobbel cheeseburger med alt på, som han spiser mens han krangler med noen på telefonen.

Lørdag: Juni

Rett: 7-retters middag på en Michelin-restaurant.
Beskrivelse: Juni drar på en dyr restaurant for å føle seg glamorøs og oppdatert på sosieteten. Hun later som hun liker hver eneste rett, men forstår ikke halvparten av dem.

Lørdag: Storm Rett: «Hva enn de serverer på vorspielet.»
Beskrivelse: Storm spiser en tilfeldig kombinasjon av pølse i lompe og chips fra et vorspiel før han drar ut på byen. Han slår på stortromma med en Gin Tonic og kaller det «middag.»

Søndag: Juni

Rett: Grønn detox-suppe med spirulina.
Beskrivelse: Etter lørdagens utskeielser føler Juni seg skyldig og lager en ekkel, sunn suppe for å «balansere kroppen». Hun drikker den mens hun leser en bok om selvrealisering.

Søndag: Storm Rett: En stor pizza med alt på fra nærmeste pizzasted.
Beskrivelse: Storm er fyllesyk og går for den største pizzaen han kan finne. Han spiser halve pizzaen på sofaen og sovner med TV-en på.